За Нас
    Дейност
    Сертификати
    Участия
    

Нашата основна дейност е търговията с подправки в Източна и Централна Европа.

Разполагаме със собствен автопарк от различни по обем и тонаж транспортни средства. Това ни дава възможност за регулярен износ и внос в кратки срокове, до съседните ни държави - Сърбия, Румъния, Македония, Гърция, а също и по отдалечени страни като Полша, Холандия, Грузия, Молдова и други.

Ние търгуваме с висококачествени подправки, подправъчни смеси, сушени плодове, билки и семена, които внасяме до собствените ни бази в България. Всички продукти могат да бъдат закупени директно от складовите ни или да бъдат доставени безплатно до обект на купувач. Предлагаме и директна едрова продажба на пълни контейнери.

В момента работим с партньори от България, Индонезия, Малайзия, Шириланка, Египет, Бразилия, Китай, Перу, Холандия, Германия, Турция, Полша, Сърбия, Румъния, Македония, Грузия, Молдова и други. Имаме добре изградена мрежа от бизнес отношения в Азия, което ни позволява да предоставим на клиентите ни пълен набор от стоки и услуги свързани със спецификата на техните нужди.  Дългогодишното ни сътрудничество с ключови наши партньори се основава на трайни търговски отношения, базирани на доверие в качеството на нашите продукти, навременни и регулярни доставки. 

Новото ни и технологично оборудване позволява да пакетираме подправки с търговската марка на нашите клиенти.

Като част от пазара на Европейската общност Българската борса за подправки е внедрила и наблюдава всички GMP и HACCP стандарти.  Сертифицирани сме по ISO 22000:2005. Системата  за управление на безопасността на хранителните продукти е доказателство за способността ни да контролираме хранителните опасности, за да гарантираме, че хранителните продукти, предлагани от нас са безопасни за консумиране от човек.  Сертифицирани сме и по OIO - BG AEOF 1309875450024. Така нашата дейност по внос и износ е преференциално третирана при митнически контрол по отношение на сигурност и безопасност и ползваме всички предимства на опростени митнически процедури.

 

Високия стандарт на работа, който изисква такава стандартизация ни кара непрестанно да се модернизираме, да поддържаме на по-висок обем на трафик. Така нашите стоки все по-леко и безпрепятствено биват пропускани, което в резултат ни прави по конкурентоспособни.